Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Gedrag veranderen in 10 minuten

Online
4 punten (in aanvraag)
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)
Standaardtarief
€ 249.50

GEDRAGSVERANDERING IN TIEN MINUTEN E-learning in combinatie met een klassikale training. Hoe krijgt u de patiënt/cliënt in korte tijd tijdens een consult in beweging en medeverantwoordelijk voor zijn of haar eigen ziekteherstel?

Deze training is in de kern gebaseerd op het bewezen effectieve Motivational Interviewing. Met deze techniek kunt u binnen 10 minuten motivatie voor verandering opwekken. Het resultaat: tijdsbesparing, betrokken cliënten, betere cliëntrelaties en reductie van het aantal draaideurcliënten. Door e-learning in combinatie met een praktische klassikale training leert u verrassend veel in korte tijd.

Doel e-learning: In 1 uur krijgt u de basistheorie van motiverende gespreksvoering in beeld en ervaart u hoe het werkt middels illustratieve video en interactieve oefensituaties.

Doel klassikale training: In 3 uur past u of uw medewerker de leerstof toe en wordt de kennis verdiept. Onder begeleiding van ervaren trainers wordt de techniek eigen gemaakt.

Inhoud

Deze training is in de kern gebaseerd op het bewezen effectieve Motivational Interviewing. Met deze techniek kunt u binnen 10 minuten motivatie voor verandering opwekken. Het resultaat: tijdsbesparing, betrokken cliënten, betere cliëntrelaties en reductie van het aantal draaideurcliënten. Door e-learning in combinatie met een praktische groepstraining leert u verrassend veel in beperkte tijd.

Doel e-learning: In 1 uur krijgt u de basistheorie van motiverende gespreksvoering in beeld en ervaart u hoe het werkt middels illustratieve video en interactieve oefensituaties.

Doel groepstraining: In 3 uur past u of uw medewerker de leerstof toe en wordt de kennis verdiept. Onder begeleiding van ervaren trainers wordt de techniek eigen gemaakt.

Doelgroep: Zowel ervaren als onervaren zorgverleners. NB. De groepstraining wordt afgestemd op de voorkennis en ervaring van de doelgroep.

Let op: De aanschaf van deze e-learning is inclusief de groepstraining. U dient zich echter nog wel in te schrijven voor een groepstraining. Locaties en inschrijving voor groepstraining: ChristelCare.nl


Accreditatie:
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) 4 punten (in aanvraag)

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Wij steunen Huisarts-Nascholing.nl