Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Starten met Stoppen - Vervolg

WDH cursuslocatie / Dalplein Soest, Soest
6 punten
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)
Standaardtarief
€ 435.00
Korting voor leden
Woensdag 12 september 2018
van
13:00 tot 21:00
Meer info & inschrijven

De NHG-Standaard Stoppen met roken geeft richtlijnen voor diagnostiek en beleid om rokers op een effectieve manier te adviseren en te begeleiden bij het stoppen met roken. Deze vervolgcursus is een verdiepingscursus van één dagdeel waarin de reeds aanwezige kennis en ervaring wordt getoetst en geactualiseerd.

Waarom een vervolgcursus Starten met Stoppen

De NHG-Standaard Stoppen met roken geeft richtlijnen voor diagnostiek en beleid om rokers op een effectieve manier te adviseren en te begeleiden bij het stoppen met roken. Om geregistreerd te blijven dient u zich periodiek te herregistreren. In periodes van vijf jaar toont u aan dat uw kennis en ervaring actueel is.

De NHG vervolgcursus 'Starten met stoppen' is aangeboden voor erkenning binnen het Kwaliteitsregister Stop met Roken

De stoppen-met-roken scholing van het NHG, voor huisartsen en/of praktijkmedewerkers, is opgenomen in het Kwaliteitsregister Stoppen met roken. Dit kwaliteitsregister is ontwikkeld door het Partnership Stop met Roken, een samenwerkingsverband uit het gezondheidszorgveld. Het is gebaseerd op de Zorgmodule Stoppen met Roken waarin de norm voor goede zorg bij stoppen met roken is beschreven. Professionals die bekwaam zijn in het geven van intensieve begeleiding bij het stoppen met roken kunnen zich registreren in het kwaliteitsregister. Na 2013 zullen de ingangseisen strenger worden en zullen de ingeschrevenen zich moeten voorbereiden op de herregistratie na 5 jaar: 15 geaccrediteerde nascholingspunten in 5 jaar, verspreid over minimaal 3 jaar en daarnaast het leveren van 100 uren Stoppen met Roken begeleiding in 5 jaar, verspreid over minimaal 5 jaar.


Accreditatie:
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) 6 punten

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Locatie

WDH cursuslocatie / Dalplein Soest, Soest

Wij steunen Huisarts-Nascholing.nl