Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Dermatoscopie

Strijp-Z, Eindhoven
12 punten
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)
Standaardtarief
€ 550.00
Woensdag 12 september 2018
t/m
Donderdag 25 oktober 2018
Meer info & inschrijven

Het onderwijs richt zich vaak alleen op het herkennen van huidkanker. Niet op goedaardige afwijkingen die erop lijken. In deze nascholing vergroot u uw kennis van de diagnostiek met het blote oog en het gebruik van de dermatoscoop. U krijgt meer grip op de beoordeling van plekjes waar de patiënt zich zorgen om maakt maar die goedaardig blijken te zijn.

We richten ons op de diagnostiek van de 12 meest voorkomende groene en rode (on)zeker maligne, vlaggen. Deze nascholing is bedoeld om de differentiatie tussen goed en fout, pluis en niet pluis te optimaliseren. Hierdoor vermindert het aantal onnodige excisies en verwijzingen.

Contactonderwijs wordt gecombineerd met online leren. De scholing bestaat uit twee dagdelen: 12 september en 25 oktober 2018. Voor de eerste bijeenkomst maakt u online een entreetoets. Tussentijds levert u een casuïstiekopdracht in waarop u feedback krijgt. We sluiten af met een online eindtoets.

U ontvangt het zakboekje 'Dermatoscopie voor de huisartsenpraktijk, de groene en rode vlaggen'.

Dermatoscoop

Nadat u zich heeft aangemeld krijgt u een e-mail met de vraag of u een dermatoscoop heeft en zo ja welk merk en type. Heeft u geen dermatoscoop dan is dat geen probleem. Wij zorgen voor voldoende dermatoscopen en/of koppelstukjes die nodig zijn voor het maken van foto's via een camera. Na de tweede bijeenkomst kunt u de dermatoscoop die u in de nascholing gebruikt, met korting kopen.


Accreditatie:
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) 12 punten

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Locatie

Strijp-Z, Eindhoven

Wij steunen Huisarts-Nascholing.nl