Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Anti-inflammatory diet

Online
Geen accreditatie
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)
Standaardtarief
€ 155.00

Deze e-learning wordt aangeboden in samenwerking met de University of Arizona. De e-learning is al jaren in de VS geaccrediteerd voor 6 CME (Amerikaanse accreditatie) voor alle artsen en is onderdeel van het 2-jarige fellowship Integrative Medicine van Dr. Weil. De kwaliteit is hoogstaand en er wordt gewerkt met verschillende werkvormen (interactieve casuistiek, quizen en video). De geschatte tijdsinvestering is 6 uur. Alle onderdelen zijn engels, zo ook de toelichting hieronder

Er is een groeiend bewijs dat chronische laaggradige ontsteking ten grondslag ligt aan vele chronische ziekten, als diabetes, hart- en vaatziekten, spijsverteringsproblemen sommige kankersoorten. Het anti-inflammatory diet is gebaseerd op wetenschappelijke data en ontworpen om het dieet zoveel mogelijk te laten bestaan uit anti-inflammatoire voeding en zo weinig mogelijk uit inflammatie triggerde voedingsstoffen. Deze e-learning geeft je handvattten over hoe je patienten te informeren over voeding, zodat ze een chronische laaggradige ontsteking, een voedingsbodem voor vele ziekten, kunnen voorkomen. Dit zal tevens een positief effect hebben op mensen hun stemming en energieniveau.

Course objectives:

  • Describe the role of inflammation in overall health and specific medical conditions.
  • Explain the relationship between dietary intake and systemic inflammation.
  • Identify specific dietary components that can increase inflammation in the body.
  • Summarize the evidence for eating patterns that are associated with lower levels of systemic inflammation.

Accreditatie:
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) Geen accreditatie

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Opmerking

Voor huisartsen, medische specialisten en andere artsen: Ondanks dat deze elearning voor Amerikaanse artsen geaccrediteerd is, heeft de KNMG geen accreditatiepunten toegekend. Wel is het mogelijk -zoals vaker bij internationale scholingen/congressen- om met het Amerikaanse certificaat (6 CME) dat je per mail ontvangt, bij je eigen wetenschappelijke vereniging een individueel verzoek tot accreditatie in te dienen.

Wij steunen Huisarts-Nascholing.nl