Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Introduction to integrative oncology

Online
Geen accreditatie
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)
Standaardtarief
€ 79.00

Deze e-learning wordt aangeboden in samenwerking met de University of Arizona. De e-learning is al jaren in de VS geaccrediteerd voor 3 CME (Amerikaanse accreditatie) voor alle artsen en is onderdeel van het 2-jarige fellowship Integrative Medicine van Dr. Weil. De kwaliteit is hoogstaand en er wordt gewerkt met verschillende werkvormen (interactieve casuistiek, quizen en video). De geschatte tijdsinvestering is 3 uur. Alle onderdelen zijn in het engels, zo ook de toelichting hieronder:

Een groot deel van de patienten met kanker maakt gebruik van complementaire behandelmethoden in aanvulling op reguliere behandeling. Deze e-learning geeft wetenschappelijke informatie over het effect van voeding, voedingssupplementen, stress-reductie, Traditionele Chineze geneeskunde en de mogelijke interacties met chemotherapie.

Educational Purpose

This educational activity is designed to provide practitioners with an overview of integrative modalities and treatments that are beneficial for cancer care for patients in active treatment and survivorship, as well as prevention strategies.

Course objectives:

  • Review the benefits of integrative cancer care for patients in active treatment and survivors
  • Outline the dietary guidelines for reducing the risk of cancer
  • Highlight key concerns in the use of dietary supplements for patients in active cancer care
  • Discuss some useful supplements that may be safe to integrate into conventional cancer care
  • Review the benefits of stress management in patients undergoing active cancer care
  • Enumerate some of the proven benefits of acupuncture in the management of side effects related to cancer or its treatment

Accreditatie:
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) Geen accreditatie

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Opmerking

Voor huisartsen, medische specialisten en andere artsen: Ondanks dat deze elearning voor Amerikaanse artsen geaccrediteerd is, heeft de KNMG geen accreditatiepunten toegekend. Wel is het mogelijk -zoals vaker bij internationale scholingen/congressen- om met het Amerikaanse certificaat (3 CME) dat je per mail ontvangt, bij je eigen wetenschappelijke vereniging een individueel verzoek tot accreditatie in te dienen.

Wij steunen Huisarts-Nascholing.nl